top of page

Regentonnen zelfs voor de moderne tuin
Regentonnen nu verkrijgbaar bij Bart Peeters Hoveniers

Bij Bart Peeters Hoveniers kunt u nu duurzame en moderne regentonnen verkrijgen. We bieden een breed scala aan regentonnen aan die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk voor uw tuin.

Duurzaamheid en moderne stijl

Onze regentonnen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat lang meegaat en bestand is tegen alle weersomstandigheden. Hierdoor kunt u jarenlang plezier hebben van uw regenton zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over beschadigingen. Daarnaast zijn onze tonnen ook milieuvriendelijk, omdat ze regenwater opvangen dat anders verloren zou gaan.

Voordelen van het gebruik van een regenton

Het gebruik van een regenton heeft vele voordelen. Ten eerste helpt het u geld te besparen op uw waterrekening, omdat u het opgevangen regenwater kunt gebruiken voor het besproeien van uw planten en tuin. Daarnaast is regenwater vrij van chemicaliën, wat beter is voor uw planten en bloemen. Bovendien draagt het gebruik van een regenton bij aan het verminderen van de belasting op het rioolsysteem.

Verschillende modellen en maten

Bij Bart Peeters Hoveniers hebben we regentonnen in verschillende modellen en maten. Of u nu op zoek bent naar een traditionele houten ton of een strakke moderne ton van kunststof, wij hebben voor ieder wat wils. Daarnaast bieden wij ook tonnen aan met handige extra functies, zoals een regenwaterfilter of een kraantje voor gemakkelijke toegang tot het opgevangen water.

Installatie en onderhoud

Het installeren van een regenton is eenvoudig en kan door iedereen worden gedaan. Onze tonnen worden geleverd met duidelijke instructies en alle benodigde materialen. Daarnaast geven we graag advies over hoe u uw regenton het beste kunt onderhouden, zodat u er nog langer van kunt genieten.

Bestel uw regenton bij Bart Peeters Hoveniers

Wacht niet langer en profiteer van de voordelen van een regenton in uw tuin. Bij Bart Peeters Hoveniers vindt u hoogwaardige en stijlvolle regentonnen die perfect passen bij uw tuin en levensstijl. Bezoek onze website om ons assortiment te bekijken en uw regenton vandaag nog te bestellen. U zult er geen spijt van krijgen!

52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


"Laat je tuin
tot leven
komen"

bottom of page