top of page

Onze diensten

Als ervaren en gerenommeerd hoveniersbedrijf verrichten wij vrijwel alle werkzaamheden met betrekking tot aanleg en onderhoud van tuinen, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij stellen vooraf altijd een vrijblijvende offerte op die u een volledig en helder overzicht geeft van de kosten. 

Tuinontwerp

Bij het aanleggen of renoveren van een tuin is het gebruikelijk om vooraf een technische tekening of schetsontwerp te maken. Wij kunnen een compleet plan samenstellen met een tekening waarin al je wensen met betrekking tot de aanleg of herinrichting van je tuin zijn uitgewerkt. Desgewenst kan er ook een passend beplantingsplan worden opgesteld. Onze kennis en ervaring staan garant voor een optimale realisatie van het ontwerp.

Tuinaanleg / Renovatie

Afhankelijk van de wensen kunnen wij de volledige tuinaanleg of renovatie vanaf het grondwerk tot en met bestrating, timmerwerk en beplanting verzorgen. Daarnaast kun je ons benaderen voor de levering en aanleg van o.a. hekwerken, beschoeiing, vlonders, vijvers, tuinhuisjes, gazon, enzovoorts. Wij hebben alle kennis en nagenoeg al het materieel in huis om deze werkzaamheden vakkundig en snel uit te kunnen voeren.

Tuinonderhoud

Naast aanleg en renovatie kunnen wij uiteraard ook het onderhoud van uw tuin verzorgen. Zo kun je bijvoorbeeld een volledig onderhoudscontract op maat afsluiten voor periodieke onderhoudswerkzaamheden zoals het maaien van het gazon en het schoon- en onkruidvrij maken van bestrating en borders (bijvoorbeeld 1 x per twee weken). Ook kun je ons benaderen voor de uitvoering van zwaardere en grotere onderhoudswerkzaamheden zoals het kappen of snoeien van lichte tot middelzware bomen of voor de verzorging van een voorjaars- of een winterbeurt. Natuurlijk kunnen ook alle voorkomende soorten tuinonderhoud verzorgen voor bedrijven. Denkt hierbij aan het schoon- en onkruidvrij maken van parkeerplaatsen, de entree en beplantingsborders.

Vijveraanleg en onderhoud

Een vijver voegt iets toe aan elke tuin. Water is belangrijk voor planten en dieren en er gaat niets boven het rustgevende geluid van een kabbelend beekje of het vrolijke geluid van een klaterend fonteintje. Van Dijk legt vijvers aan in alle soorten of maten en neemt u desgewenst het onderhoud uit handen. 

 

Ook als uw tuin het formaat van een postzegel heeft, is het mogelijk om er een vijver aan te leggen. Dit kan een voorgevormde vijver zijn of een vijver van folie. Grotere vijvers worden uitgegraven. Uw vijver kan opgesierd worden met tuinornamenten of een fontein. Stromend water zorgt ervoor dat er genoeg zuurstof in het water blijft voor vissen en waterdieren.

Minigraver met machinist te huur

Hoveniersbedrijf Bart Peeters Hoveniers is beschikbaar voor jouw grondwerkzaamheden en jouw graafwerkzaamheden. Wij beschikken over een 1,1 tons mini-kraan. De minigraver verhuren wij voor al de voorkomende werkzaamheden (inclusief machinist).

Welke graafwerkzaamheden?

Alle denkbare werkzaamheden kunnen wij voor je uitvoeren, een aantal voorbeelden hiervan zijn:
 

 

Overige

Naast reguliere aanleg- en onderhoudswerkzaamheden hebben wij inmiddels ook ruime ervaring in de realisatie van bijzondere opdrachten zoals het aanleggen van een volledige geautomatiseerde beregeningsinstallatie, of de bouw van een tuinhuis. Heb je specifieke tuinwensen en ideeën? Neem gerust vrijblijvend contact met ons.

"Laat je tuin
tot leven
komen"

bottom of page